------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Не вдається вимкнути звук. Насправді немає жодних налаштувань, які б зіпсували це для мене. Я не хочу, щоб усі навколо мене дратувалися, коли я починаю грати в запої.
Це не дозволить вам повторити завершені рівні, щоб заробити монети. Тож я закінчив усі рівні і тепер не можу більше грати
Поки що це хороша гра. Я тільки почав, тому оновлю пізніше
ЦЯ ГРА НАСТРОЄТЬСЯ, ЩОБ ВЗЯТИ ВАШІ ГРОШІ. Я заповню 100% клієнтів і так швидко, як ви можете. Але я все ще втрачаю КОЖНИЙ РІВЕНЬ і змушений КУПИТИ бонуси/розширення часу. ШАХРАНСКА ГРА! НЕ ГРАЙ!!!!
Додаток, який не відкривається, виходить з ладу, перш ніж він міг запуститися.
Захоплююче, як перше видання, в яке мені заборонили грати, оскільки воно аварійно завершується. Я сподіваюся, що цього не буде.
Чудово. Чудова графіка, складна, але досяжна.
Мені подобається ця гра, але з серпня 2020 року не було жодних оновлень і не було нових рівнів протягом багатьох місяців. Цікаво, чи розробники просто покинули гру. Я хочу видалити його, але маю понад 1000 діамантів. Здається, я ніколи не зможу ними скористатися.
Перші кілька днів працював чудово. Потім він почав закриватися після завантаження, і з’явилися щоденні нагороди за вхід. Дуже розчаровує. Було весело, поки це тривало, я думаю
Kitchen Scramble 2: World Cook Ajanviete mfvvМені дуже подобається ця гра, але абсолютно смішно, що мені доводиться чекати місяці, щоб грати на новий рівень! Через це моя дочка видалила цю гру. Ніколи в моєму ігровому житті я не бачив такого!! Очистіть це робить цю гру ви можете отримати більше зірок.
Я тільки почав грати і насолоджуюся грою...потрібен час, щоб звикнути до зміни формату порівняно з першою грою 😂. Єдина проблема полягає в тому, що коли моє життя закінчується, не поповнюй його. Кожного разу, коли я входжу в гру, життя нульове, а лічильник зчитує/скидається через 30 хвилин.... навіть залишаючи його на ніч. Є очевидний збій, але я не знаю, чи це ігровий збій, чи тактика «ми хочемо ваших грошей» 🤷♀️
Я люблю цю гру. Найкраща кулінарна гра, але їй потрібно більше рівнів! БАГАТО більше рівнів. Я закінчив це за тиждень. Я хочу більше!
Дуже гарні ігри.....зараз це одна з моїх улюблених ігор...Ця кулінарна гра для мене не нудна....Мені зазвичай набридають більшість кулінарних ігор, але ця чудова... .Мені це дуже сподобалось....🥰🥰🌹❤️❤️❤️❤️..... це дійсно краще, ніж деякі інші кулінарні ігри, де нам потрібно просто натискати тап-тап... весь час і готувати однакові страви вже зроблено на очах у клієнтів..... Мені так набридли такі кулінарні ігри...... Я щасливий, що тепер я знайшов цю гру❤️
Люблю концепцію, ненавиджу заморожування.
Ніколи не перевищуйте рівень 14, якщо ви не заплатите, тому не турбуйтеся.
Я люблю оригінальний Kitchen Scramble, але цей набагато кращий! Дякую за розробку такої чудової гри!
Мені ця гра подобається більше, ніж перша кухонна сутичка. Але щойно втратив весь свій прогрес, а також діаманти.
Мій улюблений, але я не можу підключитися до Facebook
Я дуже люблю гру. Вже граю на третіх місцях .. раптом не можу поставити такий же рівень на новому телефоні . Страшно!
😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 Я видалив 4 рази і завантажив 5 разів, ця гра все ще не може відкрити і вигнати мене. Я не бачив жодного оновлення для цієї гри.
Управління не покращилося з першої гри, гра не завжди розпізнає при виборі предметів. Потребує покращень.
Kitchen Scramble 2: World Cook Εύκολα jfcВстановлено вдруге і розбився в Gyro Hero. Покінчимо з цим. до побачення
Мені подобається грати в цю гру, але я завершив усі поточні рівні, і я не бачу нічого нового, доданого до гри з новим оновленням.. Здається, я просто видалю цю гру, тому що зараз вона безглузда... додавати рівніInventory:Inventory: З новим оновленням чомусь я втратив весь свій прогрес, дорогоцінні камені та гроші...
Найкраща розвага! Мені більше подобається ця версія, тому що вона дає більше грошей!
З грудня 2019 року я чекав відкриття новітнього світу фургонів. Я перевіряю кожен день, і все, що говориться, буде незабаром. Немає оновлень для встановлення....скільки ще це будеInventory:!Inventory:!Inventory:!Inventory:
Мені подобається це, я починаю з першого і щойно знайшов 2 і чекаю оновлення на нових рівнях
Kitchen Scramble 2: World Cook Nezahtjevne igre bcbГра вилітає, коли я намагаюся її відкрити. Це відбувається вже давно.
Мені дуже сподобалися обидві версії кухонного сутичка, чи можна зробити подібну гру, але замість цього кафетерій, де ми подаємо всі види напоїв гарячими та холоднимиInventory: Я завжди хотів офлайн-ігри з подачею напоїв.
Гра безперечно хороша. Але в третій раз я намагаюся, і гра завжди починає трощити. Це дуже дратує, тому, на жаль, я видаляю гру.
Я не можу грати, пройшовши рівень 6. Він говорить, що натискати, але там, де його приказка натискати, знаходиться в неправильному місці, і він не згасне, навіть якщо перезапустити гру. Спробували видалити та запустити гру заново, але після завершення рівня 6 відбувається те саме. Дуже дуже дратує!
люблю цю гру, але було б дуже приємно увійти у свій Facebook, щоб мати можливість грати з друзями та попросити більше життів один з одним.
Я захоплююся цією грою, і я був довгий час, і, нарешті, це оновлення від першої.. вона тримає вас на ногах, і вона забирає вас від нудьги і я переміг усі 3 фургони, коли буде наступна відчиненоInventory:
Дуже весела кулінарна гра, це складно, але не важко.
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual ydkbМені подобається гра, але коли вона зависає, вона не розморожується. Хтось повинен за цим стежити. Ця гра була заморожена цілий день!!
Весела гра, але повна помилок! Існує таймер для відновлення життя, який нічого не означає, він повинен отримувати 1 життя кожні 20-30 хвилин, але через кілька годин я отримав лише 2. Ви не можете надіслати заявку на підтримку без коду Facebook або гравця, але немає код, немає розділу довідки, немає можливості посилатися на Facebook або що-небудь ще, щоб зберегти прогрес. Я спробував видалити/перевстановити лише для того, щоб почати повністю заново. Крім того, немає можливості пропустити початкові підручники, щоб просто перейти до гри.
Рівні занадто рано стають занадто складними. Ви змушені купувати підвищення на початку.
Demolition Derby 2 Ötmə gdbl